Kontakt | Nutzliche links

Dienstag, Dezember 01, 2020
header tz

Otvoreni novi smještajni objekti na području Grada Đakova

 

Društvu iznajmljivača u gradu Đakovu pridružila su se još dva objekta. Veseli nas što Vam možemo predstaviti dva novootvorena i registrirana objekta za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu pod nazivom apartman „Đakovo Relax 1“ i studio apartman „Đakovo Relax 2“.

Apartman „Đakovo Relax 1“ ima mogućnost pružanja usluga smještaja za četiri osobe uz mogućnost postavljanja jednog pomoćnog ležaja na zahtjev gosta. Apartman se sastoji od dvije sobe za spavanje, dnevnog boravka s prostorom za blagovanje i kuhinjom, kupaonice i predprostora. Kategorizira se kategorijom koja se označava s tri zvjezdice.

Adresa smještajnog objekta je Petra Svačića 10, 31 400 Đakovo.

 relax3

Studio apartman „Đakovo Relax 2“ ima mogućnost pružanja usluga smještaja za tri osobe, sastoji se od sobe za spavanje i odvojene prostorije za boravak, blagovanje, kuhinje, kupaonice i predprostora. Kategorizira se kategorijom koja se označava s tri zvjezdice.

Adresa smještajnog objekta je Petra Svačića 10, 31 400 Đakovo.

Relax1

Broj aktivnih objekata za pružanje usluga smještaja u gradu Đakovu kontinuirano raste. Sa nova dva objekta, apartman „Relax 1“ i studio apartman „Relax 2“ grad Đakovo trenutno broji 44 objekata za pružanje usluga smještaja koji sveukupno imaju 173 smještajne jedinice sa 469 ležaja.

Kontinuirano otvaranje objekata za pružanje usluga smještaja u gradu Đakovu, još jednom potvrđuje kako turistička potražnja za kontinentalnim turizmom raste i dalje, te da se grad Đakovo kao turistička destinacija, drži visoko na ljestvici turističke potražnje.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

Besuchen Sie uns auf Facebook

KROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360ger

Mobile Anwendungen

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3