Kontakt | Nutzliche links

Samstag, November 27, 2021
header tz

Promocija Slavonije i Đakova u Bratislavi - tvrtka IBM International Services Centre

BabelCroatia5

Tvrtka IBM International Services Centre je multinacionalna kompanija u kojoj se redovito organiziraju prezentacije o državama iz kojih dolaze pojedini zaposlenici pa je tako došao red i na predstavljanje Hrvatske u njenom geografskom, društvenom i poslovnom smislu.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Đakova gospodin Vlatko Barišić iz Kuševca , ujedno i zaposlenik tvrtke IBM u Bratislavi zajedno sa suradnicom iz Vinkovaca, održao je uspješnu prezentaciju o Gradu Đakovu i Đakovštini te Slavoniji i Baranji u Bratislavi.

Prezentacijom su nazočni naučili mnoštvo zanimljivih i novih činjenica  o Slavoniji, te poznatu đakovačku priču o ''maloj'' crkvi, odnosno Župnoj Crkvi Svih Svetih. Podijeljene su brošure Grada Đakova kao i ostali promo materijali te održan kviz znanja o Hrvatskoj, a pobjedink je svoj poklon odnio u promo vrečici Grada Đakova.

Zahvaljujemo se gospodinu Vlatku Barišiću i tvrtki  IBM iz Bratislave na organizaciji i iniciranju ovakvih  prezentacija u svrhu promocije turizma našeg područja.

Godina objave članka: 2016.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

Besuchen Sie uns auf Facebook

KROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360ger

Mobile Anwendungen

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3