Kontakt | Nutzliche links

Samstag, November 27, 2021
header tz

Osječka zračna luka biti će prva u Hrvatskoj na kojoj će Ryanair letjeti cijele godine (2016.)

ryanair

Foto:www.sib.hr

Proteklog tjedna niskotarifna avio kompanija Ryanair i službeno je potvrdila da će 1. travnja ponovo krenuti letovi na relaciji Osijek - London, a novost je da će oni, prvi put, zadržati i tijekom cijele godine, dakle i nakon završetska ljetne sezone (28. listopada).

Ovime će osječka zračna luka postati prvi aerodrom u Hrvatskoj na koji će  Ryanair letjeti cijele godine. Zrakoplovi za London prometovat će dvaput tjedno, petkom i ponedjeljkom, s tim da će od sada letjeti u prijepodnevnim, umjesto u poslijepodnevnim satima. Karte se mogu kupiti putem web stranice www.ryanair.com

Direktor ZL Osijek Domagoj Marinić otkriva u razgovoru za Glas Slavonije i kako se pregovori za otvaranje izravne linije Osijek-Dublin u završnoj fazi  i kako vjeruje da će se ta linija realizirati već u jesen.

Što se tiče domaćeg prometa,  na liniji Osijek - Zagreb kompanija Trade Air letjet će i dalje triput tjedno, kao i trenutačno, tijekom zimske sezone. To su ponedjeljak, srijeda i petak. Više se neće u ljetnoj sezoni prelaziti na ritam pet puta tjedno, jer se to pokazalo neisplativim, ali zato će se dnevni letovi za Zagreb udvostručiti. Novost je i nova linija Osijek-Pula-Split-Pula-Osijek koja će voziti tijekom cijele godine, a ne samo u ljetnoj sezoni.

Godina objave članka: 2016. 

Izvor: www.sib.hr

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

Besuchen Sie uns auf Facebook

KROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360ger

Mobile Anwendungen

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3