Kontakt | Nutzliche links

Dienstag, September 28, 2021
header tz

DRESURNI TRENING-SEMINAR U ĐAKOVAČKOJ ERGELI 30. TRAVNJA 2016.

photo silvija butkovic dresurno jahanje 1 2

Hrvatski konjički savez u suradnji sa Državnom ergelom Đakovo sada već treću godinu organizira održavanje dresurnih trening - seminara. Navedeni seminar održava se u cilju unapređenja, osnaživanja i podizanja razine kvalitete rada i promicanja dresurnog jahanja kao discipline konjičkog sporta, uključivanja većeg broja jahača u dresurna natjecanja i popularizacije dresurnog jahanja općenito.

Trening seminar provodi gđa. Gordana Pavić – dresurni natjecatelj, međunarodni dresurni trener s dugogodišnjim trenerskim znanjem i iskustvom. Seminar će se održati dana 30. travnja 2016. godine (subota) s početkom u 09:00 sati u jahaonici Državne ergele Đakovo.

Trening seminar zamišljen je kao individualni rad sa jahačima i konjima, a polaznici su slobodni pristupiti seminaru sa vlastitim konjem kako bi na najbolji mogući naći iskoristili rad sa trenerom (za konje u dolasku potrebna je važeća veterinarska dokumentacija za ulazak u ergelu, a na zahtjev vlasnika može se organizirati i smještaj za konje u jahaonici ergele). Trening seminar je besplatan za sve prijavljene polaznike, a od polaznika se traži usvojeno osnovno znanje u dresurnom jahanju sa položenom jahaćom dozvolom.

Obzirom na limitiran broj polaznika (individualni način rada u trajanju oko 40 minuta) mole se svi zainteresirani da svoje prijave pravovremeno registriraju kod gđe. Martine Juroš na tel: 031/822-533.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

Besuchen Sie uns auf Facebook

KROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360ger

Mobile Anwendungen

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3