Kontakt | Nutzliche links

Mittwoch, Oktober 28, 2020
header tz

Đakovo Craft Beer Festival 2020.

EVENT1

Po prvi puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer Festival, festival domaćeg piva.

Đakovo Craft Beer Festival se održava 18. i 19. rujna 2020. u sklopu programa ''Zvonila su zvona katedrale naše''. Festival će se održavati dva dana u Strossmayerovom parku, od 17:00 do 00:00 sati. Organizator festivala je Grad Đakovo a Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo su suorganizatori.

Na Festivalu će se predstaviti čak deset craft pivovara s više od dvadeset vrsta piva. Dvije pivovare dolaze nam iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (ZG), sedam pivovara iz Slavonije: Stric (NA), Mali div (OS), Legionar (OS), Walkow (VU), Valens (VK), Popster (SB), Bošnjak (NG), te lokalna pivovara Black Hat (DJ). Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy.

U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo, Cotyda Band, DJ Umbo i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći! 

Ulaz na festival je moguć uz prethodnu prijavu, najkasnije do 18.9.2020. do 13:00 sati, putem obrasca:

Prijave - Đakovo Craft Beer Festival 2020.

 

Medijski prate:

Tranzistor.hr

Pivnica.net

 

Odluka o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19

Plakat-za-javne-prostore-B1-COVID-19_HR-ENG

 

Craft Beer Festival Đakovo Plakat

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

Besuchen Sie uns auf Facebook

KROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360ger

Mobile Anwendungen

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3