Nedjelja, Prosinac 04, 2022
header tz

Nova komunikacijska platforma Hrvatske turističke zajednice - Enjoy the view from Croatia

Katedrala Enjoy the view from Croatia

Hrvatska turistička zajednica nakon komunikacijskog koncepta #CroatiaLongDistanceLove pokrenula je novu komunikacijsku platformu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske). Radi se o platformi koja za cilj ima promociju hrvatskog turizma, a svojim sudjelovanjem i Vi doprinosite njegovom imidžu i pomažete predstavljati hrvatske ljepote svjetskoj javnosti. 

Svaki dionik turizma u Hrvatskoj može sudjelovati svojim vrijednim doprinosom i to tako da pošaljete fotografiju ili kratki video za koje mislite da će najbolje prenijeti ljepotu zbog kojih gosti dolaze u naše mjesto:

- na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Instagram profil platforme @enjoytheview_fromcroatia

- na Vašem Facebook, Instagram i Twitter profilu podijelite vašu sliku ili profil uz hashtag #EnjoyTheViewFromCroatia 

*Ako iza Vaše fotografije stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis.

Ljubazno Vas molimo da kroz narednih nekoliko dana i Vi date svoj doprinos u vidu objave fotografija s #CroatiaLongDistanceLove kako bi svi oni na čija tržišta će biti plasirana kampanja imali što više prekrasnih pogleda iz Hrvatske koji će ih potaknuti na dolazak.


 

Izvor: Hrvatska turistička zajednica

Objava članka: 25.5.2020.

DISCOVER YOUR STORY

discover your story

POSJETI NAS NA FACEBOOKU

CROATIA 365 – WINE TOUR SLAVONIJE I BARANJE

cro360

MOBILNE APLIKACIJE

ios

evsitor

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3